Donem suport a processos de desenvolupament promoguts per organitzacions socials i sindicals d'Amèrica Central, de Chiapas (Mèxic) i de Perú, orientats a incidir en la millora de les condicions de vida i de treball de les persones, així com a donar suport a diverses iniciatives socials que transformen la realitat envers una major justícia i democratització. 

Considerem que només des de la solidaritat, la cooperació i l'aprenentatge mutu entre Nord-Sud podrem construir a escala mundial un model de desenvolupament més just i viable, en el qual creixement econòmic implique articulació democràtica de la societat, amb equitat social i de gènere, sostenibilitat, llibertat humana i respecte a les diferents cultures.

Considerem el treball i l’accés a aquest en condicions que permeta a les persones treballadores i les seues famílies viure amb dignitat, com a element clau en la perspectiva d'un desenvolupament sostenible.

Donem suport al protagonisme i a l'enfortiment de les organitzacions del Sud, que arrelades en la societat compleixen un rol de representació i suport de la gent en els processos de desenvolupament promoguts per ells mateixos.

Disposem d'exposicions de fotografies on s'arrepleguen experiències d'aquests projectes, que s'hi poden sol.licitar per a utilitzar com a recurs didàctic. Si us interessa, podeu posar-vos en contacte fent clic en On trobar-nos?.