Jornada de reflexió i intercanvi d'experiències

Jornada de reflexió i d'intercanvi d'experiències amb docents

El passat 27 de juny i dins de les accions del projecte Interactuem, educació per al desenvolupament  cofinançat per l'Agència Espanyola de Cooperació al Desenvolupament (AECID) celebrem una jornada de reflexió i d’intercanvi d’experiències amb docents de primària i secundària, quant a l’educació per al desenvolupament a l’aula.

A la jornada van assistir docents de centres de València, Euskadi i Catalunya, que han participat del projecte Interactuem, treballant els materials que des de la Fundació Pau i Solidaritat del PV oferim per a infantil, primària i secundària, compartint les seues experiències a l’aula.

Dins del programa del curs es van realitzar també dos tallers relacionats amb l’educació per al desenvolupament, amb la finalitat de dotar els docents d’eines per a treballar els drets humans a l’aula i qüestions de consum responsable en el centre educatiu:

-Incorporació de l’enfocament en drets humans a l’aula (Paloma García, directora de Formació i Comunicació de la consultora ISI Argonauta).
-Elements per a introduir el consum responsable en el centre educatiu (Carles Xavier López, La tenda de tot el món).

Valorem molt positivament aquesta trobada, ja que ens va permetre generar espais per a compartir, dialogar, transformar...

Dins de les propostes d’educació per al desenvolupament que portem endavant des de la Fundació Pau i Solidaritat, és una de les nostres prioritats dotar el professorat d’eines didàctiques que li permeten introduir en el currículum educatiu l’educació per al desenvolupament per a promoure una ciutadania global.

Si eres docent i estàs interessat a participar d’aquest tipus de jornades, trobades i formacions, posa’t en contacte amb nosaltres per informar-te sobre accions formatives futures: edc-pauisolidaritat@pv.ccoo.es